Missie

Wij maken organisaties digitaal beter

Wij houden van uitdagingen om organisaties digitaal beter te maken – sneller, efficiënter en nieuwe kansen creëren. Wij geloven dat software ontwikkeling geen doel op zich is, maar een middel om meer rendement te behalen. Dit doen wij door de ontwikkeling van renderende software waarbij het niet uitmaakt of dit een webapplicatie, website of app is.

  • Altijd binnen planning en budget
  • Praktijkgerichte oplossingen
  • Veilig en schaalbaar
Kantoor detail Solid Digital
Interieur kantoor Solid Digital
Agile manier van werken
Expertise

Onderscheid door focus

Wij geloven dat je niet overal verstand van kan hebben, daarom doen wij niks anders dan de ontwikkeling van apps (native en PWA), webapplicaties en API koppelingen. Door deze focus kunnen wij ons specialiseren; wat betekent kwalitatieve applicaties die met de praktijk zijn afgestemd.

Korte oplevertijd

Je hoeft niet lang te wachten, binnen een korte periode leveren wij.

Ervaring en expertise

Het is niet de eerste dat wij dit doen, jarenlang ervaring en expertise.

Kosteneffectief

Volledige focus op het behalen van meer rendement door gestroomlijnd proces.

start

Waar het begon

In 2016 zijn wij gestart met het idee om verschil te maken in softwareland. Veel ondernemers en overheden klagen over falende software projecten, ingewikkelde, dure en gebruiksonvriendelijke oplossingen. Dat kan anders dachten wij. Digitale ontwikkelingen die aansluiten op de praktijk en daarbij het verschil maken voor organisaties, is altijd ons uitgangspunt geweest.

We zijn gestart met een “all-round” bedrijf (Marketing Solution) die naast de ontwikkeling van web en apps ook online marketing diensten aanbood. Na enige tijd besloten wij om ons volledig te focussen op de ontwikkeling van webapplicaties en apps. In de vervolgjaren hebben wij veel ervaring opgedaan bij kleinere en grotere (overheids) organisaties, waarbij wij een bijdrage leveren aan het succes van het bedrijf.

Sinds 2019 is de bedrijfsnaam Marketing Solution veranderd naar Solid Digital, een bedrijfsnaam die beter past bij onze activiteiten.

Complexe business vraagstukken vertalen naar een gebruiksvriendelijke apps met een optimale gebruikerservaring is iets waar ik mij dagelijks mee bezig hou.

Roderick de Wit
Eigenaar, Solid Digital