Over ons

Waarom Solid Digital

Wij houden van uitdagingen om organisaties digitaal beter te maken – sneller, efficiënter en nieuwe kansen creëren. Wij geloven dat software ontwikkeling geen doel op zich is, maar een middel om meer rendement te behalen. Dit doen wij door de ontwikkeling van renderende software waarbij het niet uitmaakt of dit een webapplicatie, website of app is.

Bekijk de cases

Over ons

De start

In 2016 zijn wij gestart met het idee om verschil te maken in softwareland. Veel ondernemers en overheden klagen over falende software projecten, ingewikkelde, dure en gebruiksonvriendelijke oplossingen. Dat kan anders dachten wij. Digitale ontwikkelingen die aansluiten op de praktijk en daarbij het verschil maken voor organisaties, is altijd ons uitgangspunt geweest.

We zijn gestart met een “all-round” bedrijf (Marketing Solution) die naast de ontwikkeling van web en apps ook online marketing diensten aanbood. Na enige tijd besloten wij om ons volledig te focussen op de ontwikkeling van webapplicaties en apps. In de vervolgjaren hebben wij veel ervaring opgedaan bij kleinere en grotere (overheids) organisaties, waarbij wij een bijdrage leveren aan het succes van het bedrijf.

Sinds 2019 is de bedrijfsnaam Marketing Solution veranderd naar Solid Digital, een bedrijfsnaam die beter past bij onze activiteiten.

Onze expertise

Wij geloven dat je niet overal verstand van kan hebben, daarom doen wij niks anders dan de ontwikkeling van software, apps en webapplicaties. Door deze focus kunnen wij ons specialiseren; dit betekent dat wij kwalitatievere applicaties in een kortere periode kunnen opleveren.

Hier staan wij voor

Gelijkwaardige samenwerking

Altijd toegang tot de broncodes, overdracht van intellectueel eigendom en flexibele contracten.

Controle en grip

Geen discussies over gemaakte uren door een strak proces dat altijd inzichtelijk is in het klanten portaal.

Binnen planning en budget

Volledige controle over het budget en geen verrassingen achteraf. Met behoud van flexibiliteit tijdens de ontwikkelingen.

Praktijkgerichte oplossingen

De dagelijkse gang van zaken op de werkvloer is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de software.

Veilig en schaalbaar

Een veilig en schaalbaar systeem dat optimale snelheid biedt voorzien van de laatste veiligheidseisen.

Klantenservice

Geen ingewikkelde support processen met tickets, maar direct geholpen worden.

Het team

Roderick
Project begeleiding
Kristjan
Lead developer
Ton
Business strategie
Elwin
Frontend developer
Hussain
Data scientist
Michel
Marketing
Ontwikkelaar
Design & UX
Ontwikkelaar
Backend developer

Koffie op kantoor of virtueel kennismaken?

Wij geloven dat een organisatie altijd meer rendement kan behalen, ook jouw onderneming. Graag praten wij over op welke manier software en apps kunnen worden ingezet voor het behalen van maximaal rendement. Vrijblijvend natuurlijk. Koffie op kantoor of een virtuele afspraak?

Stuur een EmailTel. 035 - 20 313 16