Online onderscheiden

Duidelijke businessdoelstellingen bepalen en samenwerken aan het (online) onderscheidend vermogen van uw organisatie.

Concept & Strategie

We denken met u mee vanaf de beginfase van het project. Hierbij stellen we een klantgerichte strategie centraal en denken we alvast na over de toekomst. Internationaliseren, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten en opschalen: wat zijn de mogelijkheden?

We zorgen voor een slimme inzet van online mogelijkheden, om vanaf de start sneller te kunnen werken en kosten te besparen.

Gebruikerservaring & design

We creëren een klantgericht design dat resultaat in een gebruiksvriendelijke online omgeving. We gebruiken een interactief model voor het designproces, waarmee we uw wensen 1-op-1 vertalen naar een gebruiksvriendelijk online platform.

Web ontwikkeling

De technieken die we gebruiken voor webontwikkeling maken het gemakkelijk om op te schalen. De ideale basis voor succes en uitermate geschikt voor complexe webapplicaties, apps of eCommerce-projecten.

We gebruiken state-of-the-art technieken en zorgen voor de effectieve aansturing van ons ontwikkelteam. We kunnen u daardoor bovendien goed van dienst zijn met de integratie in bestaande systemen.

Business continuïteit

U maakt gebruik van een zorgeloos samenwerkingsverband, dankzij duidelijk afspraken over het overdragen van IP-rechten, hosting en broncodes die we bij een derde partij onderbrengen. Daarnaast bieden wij altijd uitgebreide support op de uitgevoerde projecten, diensten en functionaliteiten. Optioneel kunt u die support zelfs uitbreiden naar 24/7-ondersteuning door onze specialisten.

Kosten effectief team

Wij zetten een flexibel team in, altijd op basis van de omvang van het project. We voorkomen onnodige overheadkosten en zorgen voor senior ontwikkelaars, marketeers en projectmanagers die passen bij de omvang en intensiteit van het project. Het resultaat? Een kwalitatief hoogwaardig en toch kosteneffectief project.

Optimaal inzet technologie

Maximaal online resultaat behalen? Dat vraagt om de inzet van de juiste technologie. Op basis van de doelstellingen en functionaliteiten van het project stellen we het geschikte CMS, de beste programmeertaal en servertechnologie voor.

Project aanpak

Een aanpak die start met het ‘vertalen’ van uw businessdoelstellingen naar concrete plannen. Daarna stemmen we de ontwikkeling, oplevering en lancering van het project nauwkeurig met u af, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Tijdens het project doorlopen we met u de volgende stappen:

  1. Ondersteunen bij het bepalen van de strategie en doelstellingen
  2. Afstemming functioneel ontwerp
  3. Bouwfase
  4. Oplevering project
  5. Evaluatie gehele traject