Straatbeeld online

Stroomlijn het proces meldingen openbare ruimte

Met Straatbeeld Online verwerk je als gemeente snel en efficiënt je meldingen openbare ruimte. Inwoners maken makkelijk zelf een digitale melding, die automatisch wordt gekoppeld aan de verantwoordelijke afdeling of medewerker. Die kan dan meteen aan de slag voor een oplossing. Ondertussen verstuurt de applicatie updates naar de melder en blijven inwoners betrokken.

het proces

Efficiënte werkwijze

Straatbeeld Online stroomlijnt het meldingsproces openbare ruimte van jouw gemeente. Samen zorgen we voor een betere dienstverlening, een efficiënte werkwijze én betrokken inwoners. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Inwoners

Snel en makkelijk meldingen maken

Met Straatbeeld Online maken inwoners makkelijk zelf een melding openbare ruimte. Via de app, het online formulier of de gemeente-app. Het meldsysteem is gebruiksvriendelijk en kan altijd en overal worden gebruikt.

Melding maken via gemeente app
Meldingen openbare ruimte in een overzicht
Gemeente, buitendienst & onderaannemers

Automatisch meldingen verwerken

Elke nieuwe melding wordt overzichtelijk gesorteerd, en het systeem berekent hoeveel materiaal en medewerkers nodig zijn om de melding op te lossen. Daarna koppelt Straatbeeld Online de melding automatisch aan de juiste afdeling of medewerkers. Razendsnelle inzichten die je direct toepast in de praktijk: iedereen kan meteen aan de slag, en je bespaart kosten op het meldingsproces.

Gemeente, buitendienst & onderaannemers

Efficiënter meldingen oplossen

De verantwoordelijk afdeling of medewerker ontvangt digitaal alle details van een nieuwe melding. Dankzij foto’s en de exacte locatie van het probleem weet hij of zij precies wat de bedoeling is. Zo wordt het probleem snel en efficiënt opgelost.

Oplossen van meldingen openbare ruimte
Terugkoppeling van melding aan inwoners
Inwoners

Inwoners betrokken houden

Straatbeeld Online houdt inwoners op de hoogte door continue updates te versturen. Automatisch of handmatig stuur je bijvoorbeeld voor- en na-foto’s van de melding. Door inwoners op de hoogte te houden van het meldproces, vergroot je hun betrokkenheid en het vertrouwen in de gemeente.

Expertise

Klant aan het woord

Martin van Drimmelen

"Onze inwoners kunnen op een gebruikersvriendelijke manier meldingen maken op onze gemeentelijke website. Door de nauwkeurige registratie van meldingen krijgen wij een volledig overzicht van wat er speelt in de openbare ruimte. Meldingen die vaker voorkomen worden weergegeven (trends) waardoor er structurele maatregelingen kunnen worden getroffen."

Martin van Drimmelen, Manager Openbare Werken Gemeente Drimmelen
Meerwaarde

Waarom Straatbeeld Online

Volledig in de cloud (SaaS)

Straatbeeld Online werkt volledig in de cloud als Software as a Service. Hierdoor kan je het systeem direct gebruiken en ben je altijd up-to-date.

Alles in één systeem

Met Straatbeeld Online breng je verschillende partijen samen in één systeem. Je kan bijvoorbeeld  ondergrondse containers of lichtmasten integreren.

Optimale ondersteuning

Wij reageren altijd dezelfde dag. Wij ondersteunen bij elk vraagstuk en helpen om processen volledig te stroomlijnen.

De praktijk als basis

Straatbeeld Online is ontwikkeld op basis van de praktijk en sluit daarom naadloos aan op het meld- en het buitendienstproces van jullie gemeente.

Externe partijen betrekken

Wil je onderaannemers of externe partijen inschakelen? Straatbeeld Online zorgt dat je een duidelijk overzicht houdt van het uitgevoerde werk, de kwaliteit en afspraken.

Altijd in ontwikkeling

Onze software staat nooit stil. De komende jaren blijven we Straatbeeld Online verder uitbreiden met nieuwe onderdelen en updates.

Direct inzetbaar voor de buitendienst

  • Een slimmer en sneller proces: met Straatbeeld Online komen meldingen direct bij de juiste persoon terecht. Zo losje meldingen op in recordtempo.
  • Materiaal en mensen efficiënt inzetten: ons systeem brengt alle meldingen en informatie gedetailleerd in kaart. Het berekent precies hoeveel materiaal en tijd gemiddeld nodig is voor ieder type melding. Zo zet jij je mensen en materiaal efficiënt in.
  • Datagedreven beleidskeuzes: de intelligente data en actiegerichte rapportages van Straatbeeld Online helpen je om sterke beleidskeuzes te maken.

Ideaal voor BOA’s

  • Altijd alle meldingen binnen handbereik: dankzij Straatbeeld Online kan je altijd alle meldingen openbare ruimte bekijken, waar je ook maar bent. Overzichtelijk verzameld binnen één app, gewoon in je broekzak.
  • Afgeschermde privégegevens: als BOA’s werk je vaak met gevoelige privégegevens, waar je voorzichtig mee om wil gaan. Straatbeeld Online biedt daarom een eenvoudige optie om data volledig af teschermen.
  • Combineer meldingen tot een dossier: meerdere meldingen over hetzelfde probleem kan je bundelen tot een dossier. Het dossier vind je daarna gemakkelijk terug in het systeem.
Cases

Klanten cases

Over ons

Over Straatbeeld Online

Afgelopen jaren werkten wij vaker samen met gemeentes, waar we ingewikkelde procedures tegenkwamen voor het proces meldingen openbare ruimte. Omslachtige processen, die vaak niet gericht zijn op inwoners. Bovendien is er vaak te weinig aandacht voor de praktische uitvoering.

Daarom ontwikkelden wij Straatbeeld Online: een gebruiksvriendelijk systeem die het proces voor meldingen openbare ruimte stroomlijnt. Ons systeem zorgt ervoor dat meldingen direct aan de juist afdeling of persoon worden gekoppeld, zodat die direct aan de slag kan. Het eenvoudige meldsysteem en de tussentijdse updates over meldingen zorgen voor meer vertrouwen en betrokkenheid van inwoners.

Neem contact op, dan verbeteren we samen de openbare ruimte.

Vrijblijvend contact opnemen
We gebruiken je gegevens alleen om te reageren op je aanvraag zoals vermeld in de Privacy Policy.
Uw gegevens zijn in goede orde ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Probeer het a.u.b. opnieuw.