Oplossing

Koppelen van webapplicaties en apps

Je maakt gebruik van verschillende webapplicaties en apps, maar behaalt nog geen optimaal resultaat. Door je bestaande applicaties aan elkaar te koppelen, ontstaat er een betere uitwisseling van gegevens en worden nieuwe bedrijfsinzichten zichtbaar.

Aanpak

Doelen stellen

Of het nu gaat om nieuwe diensten bedenken of meer inzicht krijgen in een onderdeel van je bedrijf; het start met een vlijmscherpe focus. Wij houden niet op totdat de doelen helder zijn.

Ontwikkeling

Er wordt een tussenlaag ontwikkeld die verschillende softwaretoepassingen met elkaar verbindt. In dit proces zijn geen aanpassingen nodig en iedereen op de werkvloer kan de software blijven gebruiken zoals ze dat gewend zijn.

Oplevering, doorontwikkeling en support

Het meest essentiële stukje van het proces; alle data wordt gecombineerd, wat resulteert in nieuwe inzichten en daaruit voortvloeiende (nieuwe) diensten. Geen eindeloze spreadsheets of ingewikkelde bestanden vol data, maar een leesbaar rapport met bedrijfsinzichten. Overzichtelijk en actiegericht.

Het verbeteren van je bestaande software is de slimste manier om snel meer inzicht in je business te krijgen. Ook stelt het je in staat gebruik te maken van de laatste technologieën. Dit allemaal zonder aanpassingen in de bestaande software, waardoor operationele processen nooit gevaar lopen. Ons team van ontwikkelaars en strategen zorgt altijd voor een resultaat dat jij direct kunt implementeren in je bedrijf.

Neem contact op
meerwaarde

Waarom kiezen voor Solid Digital?

Praktijkgerichte oplossingen

De dagelijkse gang van zaken op de werkvloer is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de software.

Veilig en schaalbaar

Een veilig en schaalbaar systeem dat optimale snelheid biedt voorzien van de laatste veiligheidseisen.

Controle en grip

Geen discussies over gemaakte uren door een strak proces dat altijd inzichtelijk is in het klanten portaal.

Binnen planning en budget

Volledige controle over het budget en geen verrassingen achteraf. Met behoud van flexibiliteit tijdens de ontwikkelingen.

Neem contact op
Projecten

Gerealiseerde projecten