Oplossing

Bestaande apps aanpassen of na laten bouwen?

Oude software in een nieuw jasje. De bestaande software is een belangrijk onderdeel van jouw organisatie, maar er is ruimte voor verbetering. Je wilt graag moderniseren, maar bij voorkeur zonder dat dit veel impact heeft op de organisatie.

Aanpak

Hoe wij dit aanpakken

We bekijken eerst hoe de software gebruikt wordt. Is dit helder, dan worden doelstellingen en verbeterpunten verder uitgewerkt. We werken niet met ingewikkelde rapporten, maar met een actiegerichte voorbereiding die zorgt voor optimaal werkende software.

Ontwikkeling

In de ontwikkelfase worden alle bestaande schermen in kaart gebracht en geoptimaliseerd waar nodig. De ontwikkelde webapplicatie of app sluit hierdoor naadloos aan bij het bedrijfsproces en de behoefte van de gebruikers. Werknemers hebben hierdoor geen of weinig training nodig.

Inzet, optimalisatie en ondersteuning

Kritische bedrijfsprocessen liggen nooit stil; alle software wordt uitvoerig getest en wordt altijd na kantooruren online gezet. Oplevering betekent niet direct het einde van onze service; de software wordt ook na oplevering regelmatig geoptimaliseerd.

Neem contact op
meerwaarde

Waarom kiezen voor Solid Digital?

Praktijkgerichte oplossingen

De dagelijkse gang van zaken op de werkvloer is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de software.

Veilig en schaalbaar

Een veilig en schaalbaar systeem dat optimale snelheid biedt voorzien van de laatste veiligheidseisen.

Controle en grip

Geen discussies over gemaakte uren door een strak proces dat altijd inzichtelijk is in het klanten portaal.

Binnen planning en budget

Volledige controle over het budget en geen verrassingen achteraf. Met behoud van flexibiliteit tijdens de ontwikkelingen.

Neem contact op
Projecten

Gerealiseerde projecten