Ontwikkeling van software en apps

Jouw bedrijfsproces, uitdaging of innovatief idee gedigitaliseerd tot in perfectie

Jouw bedrijfsproces vereenvoudigen? Of heb je een innovatief idee waarvoor nog geen software bestaat? Dan zit je niet te wachten op een lang en complex ontwikkeltraject. Solid Digital ontwikkelt software en apps altijd binnen jouw planning en budget.

Bekijk de cases

Jouw software verdient een solide basis

Uitdaging

Wat zijn nu precies de uitdagingen in jouw business? Dat zoeken we samen uit. We starten met het in kaart brengen van doelstellingen, wensen en eisen. We bekijken deze met een kritisch oog, zodat we de beste oplossing kunnen bieden. Wij verzorgen vervolgens de technische uitwerking van de doelstelling; of dit de ontwikkeling van een webapplicatie is of een app. Het doel staat altijd centraal. De volgende stap is het visueel maken van de oplossing; er wordt een functioneel model gemaakt. Oftewel: een visueel voorbeeld van hoe de applicatie zal gaan werken. Zo heb jij direct een beeld van wat wij voor jou gaan ontwikkelen.

Oplossing

Zitten we op één lijn? Als het antwoord op deze vraag ‘ja’ is, starten we met ontwikkelen. Je hoeft niet te wachten op het eindresultaat, maar test de software tijdens het ontwikkeltraject. Zo zie jij meteen of de software aansluit op jouw doelen.

Oplevering, doorontwikkeling en support

Jouw oplossing wordt opgeleverd en is klaar voor gebruik! Software functioneert optimaal als deze regelmatig geoptimaliseerd wordt. Daar zorgen wij voor. Daarnaast bieden we flexibele support op alle door ons ontwikkelde software. Dit doen we voor een vast bedrag, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Hier staan wij voor

Gelijkwaardige samenwerking

Altijd toegang tot de broncodes, overdracht van intellectueel eigendom en flexibele contracten.

Controle en grip

Geen discussies over gemaakte uren door een strak proces dat altijd inzichtelijk is in het klanten portaal.

Binnen planning en budget

Volledige controle over het budget en geen verrassingen achteraf. Met behoud van flexibiliteit bij nieuwe inzichten tijden.

Praktijkgerichte oplossingen

De dagelijkse gang van zaken op de werkvloer is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de software.

Veilig en schaalbaar

Een veilig en schaalbaar systeem dat optimale snelheid biedt voorzien van de laatste veiligheidseisen.

Klantenservice

Geen ingewikkelde support processen met tickets, maar directe hulp bij een vraag.

Het team

Roderick
Project begeleiding
Kristjan
Lead developer
Ton
Business strategie
Elwin
Frontend developer
Hussain
Data scientist
Michel
Marketing
Ontwikkelaar
Design & UX
Ontwikkelaar
Backend developer

Koffie op kantoor of virtueel kennismaken?

Wij geloven dat een organisatie altijd meer rendement kan behalen, ook jouw onderneming. Graag praten wij over op welke manier software en apps kunnen worden ingezet voor het behalen van maximaal rendement. Vrijblijvend natuurlijk. Koffie op kantoor of een virtuele afspraak?

Stuur een EmailTel. 035 - 20 313 16