Koppelen van software

Betere uitwisseling van gegevens en nieuwe bedrijfsinzichten met jouw bestaande software

Je maakt gebruik van verschillende softwaresystemen, maar behaalt nog geen optimaal resultaat. Door je bestaande softwaretoepassingen aan elkaar te koppelen, ontstaat er een betere uitwisseling van gegevens en worden nieuwe bedrijfsinzichten zichtbaar. Dankzij een slimme tussenlaag tussen de verschillende softwaretoepassingen, zijn deze naadloos met elkaar te combineren. Dit betekent: geen aanpassingen in je bestaande systemen, maar wel gebruik kunnen maken van nieuwe technologieën en functionaliteiten. Dit helpt je jouw bedrijf digitaal te stroomlijnen en meer bedrijfsinzicht te creëren.

Bekijk de cases

Nieuwe kansen voor je business. Laat ze niet liggen.

Doelen stellen

Of het nu gaat om nieuwe diensten bedenken of meer inzicht krijgen in een onderdeel van je bedrijf; het start met een vlijmscherpe focus. Wij houden niet op totdat de doelen helder zijn.

Ontwikkeling

Er wordt een tussenlaag ontwikkeld die verschillende softwaretoepassingen met elkaar verbindt. In dit proces zijn geen aanpassingen nodig en iedereen op de werkvloer kan de software blijven gebruiken zoals ze dat gewend zijn.

Nieuwe inzichten

Het meest essentiële stukje van het proces; alle data wordt gecombineerd, wat resulteert in nieuwe inzichten en daaruit voortvloeiende (nieuwe) diensten. Geen eindeloze spreadsheets of ingewikkelde bestanden vol data, maar een leesbaar rapport met bedrijfsinzichten. Overzichtelijk en actiegericht.

Het verbeteren van je bestaande software is de slimste manier om snel meer inzicht in je business te krijgen. Ook stelt het je in staat gebruik te maken van de laatste technologieën. Dit allemaal zonder aanpassingen in de bestaande software, waardoor operationele processen nooit gevaar lopen. Ons team van ontwikkelaars en strategen zorgt altijd voor een resultaat dat jij direct kunt implementeren in je bedrijf.

Hier staan wij voor

Gelijkwaardige samenwerking

Altijd toegang tot de broncodes, overdracht van intellectueel eigendom en flexibele contracten.

Controle en grip

Geen discussies over gemaakte uren door een strak proces dat altijd inzichtelijk is in het klanten portaal.

Binnen planning en budget

Volledige controle over het budget en geen verrassingen achteraf. Met behoud van flexibiliteit bij nieuwe inzichten tijden.

Praktijkgerichte oplossingen

De dagelijkse gang van zaken op de werkvloer is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de software.

Veilig en schaalbaar

Een veilig en schaalbaar systeem dat optimale snelheid biedt voorzien van de laatste veiligheidseisen.

Klantenservice

Geen ingewikkelde support processen met tickets, maar directe hulp bij een vraag.

Het team

Roderick
Project begeleiding
Kristjan
Lead developer
Ton
Business strategie
Elwin
Frontend developer
Hussain
Data scientist
Michel
Marketing
Ontwikkelaar
Design & UX
Ontwikkelaar
Backend developer

Koffie op kantoor of virtueel kennismaken?

Wij geloven dat een organisatie altijd meer rendement kan behalen, ook jouw onderneming. Graag praten wij over op welke manier software en apps kunnen worden ingezet voor het behalen van maximaal rendement. Vrijblijvend natuurlijk. Koffie op kantoor of een virtuele afspraak?

Stuur een EmailTel. 035 - 20 313 16