Oplossing

Bedrijfsprocessen digitaliseren

Jouw bedrijfsproces vereenvoudigen? Of heb je een innovatief idee waarvoor nog geen software bestaat? Dan zit je niet te wachten op een lang en complex ontwikkeltraject. Solid Digital ontwikkelt webapplicaties en apps altijd binnen jouw planning en budget.

Aanpak

Hoe wij dit aanpakken

Wat zijn nu precies de uitdagingen in jouw business? Dat zoeken we samen uit. We starten met het in kaart brengen van doelstellingen, wensen en eisen. We bekijken deze met een kritisch oog, zodat we de beste oplossing kunnen bieden. Wij verzorgen vervolgens de technische uitwerking van de doelstelling; of dit de ontwikkeling van een webapplicatie is of een app. Het doel staat altijd centraal. De volgende stap is het visueel maken van de oplossing; er wordt een functioneel model gemaakt. Oftewel: een visueel voorbeeld van hoe de applicatie zal gaan werken. Zo heb jij direct een beeld van wat wij voor jou gaan ontwikkelen.

Oplossing

Zitten we op één lijn? Als het antwoord op deze vraag ‘ja’ is, starten we met ontwikkelen. Je hoeft niet te wachten op het eindresultaat, maar test de applicatie tijdens het ontwikkeltraject. Zo zie jij meteen of de software aansluit op jouw doelen.

Oplevering, doorontwikkeling en support

Jouw oplossing wordt opgeleverd en is klaar voor gebruik! Software functioneert optimaal als deze regelmatig geoptimaliseerd wordt. Daar zorgen wij voor. Daarnaast bieden we flexibele support op alle door ons ontwikkelde webapplicaties en apps. Dit doen we voor een vast bedrag, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Neem contact op
meerwaarde

Waarom kiezen voor Solid Digital?

Praktijkgerichte oplossingen

De dagelijkse gang van zaken op de werkvloer is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de software.

Veilig en schaalbaar

Een veilig en schaalbaar systeem dat optimale snelheid biedt voorzien van de laatste veiligheidseisen.

Controle en grip

Geen discussies over gemaakte uren door een strak proces dat altijd inzichtelijk is in het klanten portaal.

Binnen planning en budget

Volledige controle over het budget en geen verrassingen achteraf. Met behoud van flexibiliteit tijdens de ontwikkelingen.

Neem contact op
Projecten

Gerealiseerde projecten