Word jij het meest waardevolle en efficiënte bedrijf in de inspectie- en kwaliteitsbranche?

Is het antwoord ‘ja’, dan is het tijd om je processen te digitaliseren om aan de stijgende wensen van de klanten te voldoen en het werkplezier van je medewerkers te verhogen. Wij bieden branche specifieke digitale oplossingen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan jouw specifieke processen. Hierdoor worden de unieke kenmerken van je bedrijf versterkt, wat je kan helpen om het meest waardevolle en efficiënte bedrijf in de branche te worden.

Kent de uitdagingen in de branche
Aangepast op uw eigen processen
Snel inzetbaar
Neem contact op
Oplossing

Branchegerichte ontwikkeling van webapplicaties en apps

Solid Digital helpt jou om jouw processen te optimaliseren en te digitaliseren door middel van gebruiksvriendelijke webapplicaties en apps. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche en het werken met kleine en grote klanten, zoals KVVM en Kiwa, zijn we vertrouwd met de uitdagingen in de sector. Hierdoor zijn al onze oplossingen volledig afgestemd op de praktijk.

"Samen met Solid Digital zijn wij gestart om de inspectie methode die wij hebben ontwikkeld te digitaliseren. Vanuit deze basis hebben wij de software uitgebreid tot een onmisbaar systeem die dagelijks wordt gebruikt."
Martin van Drimmelen
Hans Aalsters
,
KVVM
Klantenportaal

Overtref de verwachtingen van de klant

Niet alleen verwachten klanten steeds vaker de wettelijke verplichte inspecties en auditsrapportages te ontvangen, maar willen ze ook bepaalde data-inzichten, visualisaties en actiegerichte aanbevelingen ontvangen. Door de rapportages in een gebruiksvriendelijk klantenportaal weer te geven, heeft de klant één duidelijk overzicht en actiegerichte inzichten. Deze data kunnen gepresenteerd worden in visualisaties, denk aan grafieken en meters om zo meer te bieden dan alleen standaardrapportages.

Neem contact op
Effecientie

Verhoog het werkplezier

Het wordt steeds moeilijker om gekwalificeerd personeel te vinden en te behouden. Zorg daarom voor een goede werkomgeving waarbij processen zijn geoptimaliseerd zodat je medewerkers minder tijd hoeven te besteden aan repeterende taken en administratie en zich kunnen concentreren op belangrijke werkzaamheden. Bovendien nemen de operationele kosten toe als processen niet efficiënt verlopen. Het is daarom belangrijk om middelen, zoals voertuigen, materiaal en werknemers, op een efficiënte manier in te zetten. Een oplossing hiervoor kan zijn om bestaande applicaties met elkaar te koppelen, zodat er een betere uitwisseling van gegevens ontstaat en nieuwe bedrijfsinzichten zichtbaar worden. Deze koppeling helpt ook om handmatige invoer te verminderen.

Neem contact op
Projecten

Gerealiseerde projecten in de branche

Data gericht

Complexeprocessen digitaliseren

Het uitvoeren van een inspectie of audit is vaak een complexen ingewikkeld proces. Het is een uitdaging om dit volledige proces te digitaliseren, omdat dit veel tijd en geld kost. Met onze software hebben wij een gestandaardiseerd programma neergezet dat volledig kan worden geconfigureerd volgens het eigen werkproces. Of het nu gaat om een simpel proces of om een uiterst complexe inspectie, beide kunnen volledig worden afgestemd op het werkproces. De software kan worden afgenomen met een vaste maandelijkse investering.

Neem contact op
Op maat

Ontwikkeling op maat

Is jouw proces, werkwijze of idee zo uniek dat er nog geengeschikte webapplicatie of app voor bestaat? Laten we dan samen werken aan het ontwikkelen van een oplossing op maat. We begrijpen dat je niet wilt wachten opeen lang en complex ontwikkeltraject. Daarom biedt Solid Digital altijd webapplicaties en apps aan binnen jouw planning en budget.

Neem contact op
Contact

Zet de eerste stap

Er zijn veel digitale oplossingen die jouw bedrijf kunnenhelpen om op te vallen bij klanten en om je te onderscheiden van de concurrentie. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen en om meer te weten te komen over onze behaalde resultaten. We horen graag van je!

  • Altijd binnen planning en budget
  • Praktijkgerichte oplossingen
  • Veilig en schaalbaar
We gebruiken je gegevens alleen om te reageren op je aanvraag zoals vermeld in de Privacy Policy.
Vriendelijk bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen contact met up op!
Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Probeer het a.u.b. opnieuw.