• Bedrijfsnaam
  Kuros Biosciences
 • Oplossing
  Ontwikkeling webapplicatie
 • Branche
  Medisch, Onderzoek
Neem contact op met ons

Optimale controle bij medische verhitting

Interne applicatie zorgt voor gestroomlijnde controle en archivering rapportages van medisch verhitten.

Ontwikkeling interne webapplicatie voor controle en archivering

Medisch verhitten

Kuros Biosciences is een internationaal bedrijf in de biomedische sector. Het sinterproces is een oven die op zeer hoge temperatuur verhit en wordt ingezet voor medische doeleinden. Controle en registratie van de temperaturen van de ovens is een belangrijk onderdeel.

Handmatige invoer in Excel lijsten

In de huidige situatie worden de gemeten gegevens van de ovens handmatig ingevoerd in een Excel bestand. Dit is verre van ideaal omdat Excel niet flexibel is en daarnaast zeer gevoelig is voor menselijke fouten.

Daarnaast kan iedereen die toegang heeft tot het Excel bestand aanpassingen verrichten. Het is tevens lastig om het toegangsbeheer van het Excel bestand te reguleren. Het archiveren van de data van de Excel bestanden is niet optimaal, wat het moeilijker maakt om een totaal overzicht te krijgen. Door toevoeging van nieuwe functionaliteiten en veroudering van vorige Excel bestanden, is het lastig om de gewonnen data te combineren en rapportages te maken. Het hele proces van registratie tot controle is niet waterdicht en dus gevoelig voor foutieve informatie.

Oplossing: Ontwikkeling webapplicatie

Tijdens de verhitting van het sinterproces wordt de temperatuur gemeten en gelogd. Deze gegevens worden opgeslagen als csv-bestand op een interne server. Vervolgens wordt de data geïnterpreteerd door de webapplicatie. Het uitvoeren van de controle kan nu plaatsvinden. Er vindt een analyse plaats, controle en digitale aftekening van het document. Als laatste worden de gegevens automatisch op de juiste plek digitaal opgeslagen.

 • Maximale veiligheid: webapplicatie is geïnstalleerd op een interne omgeving van het netwerk
 • Rol verdeling van gebruikers: er kunnen geen acties worden uitgevoerd, waarvoor de gebruiker niet is geautoriseerd
 • Beheer van gebruikers: wie wel of geen toegang heeft tot de webapplicatie
 • Gebruiksvriendelijke manier voor controle uitvoering
 • Digitaal ondertekenen van afgeronde check
 • Digitale archivering gegevens
Weergave van een dashboard met data

Resultaten

Dankzij de universele en gereguleerde manier van het invullen en controleren van de gegevens is het systeem waterdicht. Foutieve manier van invoeren is niet mogelijk. De gegevens zijn daardoor betrouwbaar en worden daarnaast digitaal op één plek gearchiveerd. Alleen toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers.

Toekomst

Eenvoudig uitdraaien en opstellen van rapportages. Trend ontwikkelingen zijn in één oogopslag zichtbaar. Eventuele bijzonderheden bij het verhittingsproces zijn direct waarneembaar.

 • 18 minuten
  Tijdsbesparing per controle
 • 6
  Maatregels voor strenge beveiliging
 • 2
  Mogelijkheden van uitbreiding

Ook meer resultaten behalen?

Wij geloven dat een organisatie altijd meer rendement kan behalen. Ook jouw onderneming. Graag praten wij op welke manier software en apps kunnen worden ingezet voor het behalen van maximaal rendement. Vrijblijvend natuurlijk. Koffie op kantoor of een virtuele afspraak?

Stuur een emailTel. 035 - 20 313 16

Andere cases