Heels on the move

Feraggio heeft zich ontwikkeld van een betrekkelijk klein nationaal bedrijf met een beperkt assortiment, naar een internationale verkooporganisatie met een breed high end assortiment in kleuren en dessins. De nieuwe webwinkel ondersteunt dit business concept.

Optimale online merkbeleving

Uit eerdere online ervaringen met Feraggio bleek dat meer dan 60% van de bezoekers zich via een smartphone oriënteert. Op basis van deze gebruikerservaringen is de website verder ontwikkeld waarbij mobile-first centraal staat in het design van de website.

Inspelen op een nieuw assortiment

De nieuwe kleuren en materialen passen niet meer in het oude stramien van de website. Maar ook de website presentatie en het ontbreken van filtermogelijkheden vroegen onze aandacht. Om de bezoekers een high end fashion beleving te geven, zorgden we voor een strak design waarbij de homepage en de shop now pagina continu wisselen van beeld en kleur.

Een steeds verrassende openingspagina zorgt voor terugkerende bezoekers door het prikkelen van de nieuwsgierigheid. De daarbij gebruikte sfeerbeelden versterken de band tussen Feraggio en de bezoeker. Uiteraard is het design volledig afgestemd op huisstijl Feraggio.

Online beleving gericht op resultaat

We zijn trots op onze nieuwe webwinkel waarbij de online beleving van het merk centraal staat. Natuurlijk hebben we ook aandacht besteed aan moderne, toekomstvaste techniek. De website draait op Magento 2. Dit resulteert in een snelle laadtijd en een veilige, vlotte afhandeling van orders door de technisch geoptimaliseerde server. Feraggio is voorbereid op verdere groei en internationalisatie.

Bekijk Feraggio.com
Mobile first website design

Het resultaat

Een online winkel die volledig aansluit bij de wensen en eisen van een internationaal fashion brand. Niet alleen is er gedacht aan de presentatie van de producten maar ook de content, events en lookbook is gestroomlijnd tot één mooi onderdeel; Journal.

De statistieken wijzen op een toename van websitebezoekers en conversie. Om de stijgende lijn vast te houden zal er constant optimalisatie plaatsvinden op de shop now pagina, product pagina en de checkout.

Heels on the move!

Product overzicht met filter mogelijkhedenProduct detail paginaProducten in actie

“Marketing Solution is een betrouwbare partner die ideeën snel kan vertalen naar uitvoering. De werkwijze is altijd duidelijk en overzichtelijk, waarbij kleine details niet worden overgeslagen”

Foto Juliette de Vries
Juliette de Vries, Founder Feraggio

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Roderick de Wit
r.dewit@soliddigital.nl
06 458 66 900